gallery/free_horizontal_on_white_олролby_logaster

Публікації:

gallery/ggegreger
gallery/22a431f5b82f70cbeadf2bf073654c02
gallery/01794539b2dbd914f809129f3b8efca2
Панакота

Що потрібно?  100г свіжої малини, 40г мигдального молока, 10г насіння чіа (не обов~язково),  5г агар-агару, 85г меду

 

 

 

Агар-агар ставимо на водяну баню, він має стати за консистенцією, як клей. Змішуємо його з малиною та збиваємо в блендері. Заливаємо у склянку/баночку і ставимо у холодильник до застигання маси. В цей час замочуємо чіа з мигдальним молоком. Коли обидві суміші будуть готові, замочені чіа викладаємо на суміш малини з агар-агаром.

 

Окрошка healthy

1 кг картоплі 

1 огірок

0,5 кг редиски

60г кеш'ю

100г кропу

30г сухих рослинних вершків

80г лимонного соку

1 ст. ложка міріну (солодке рисове вино) - не обов'язково

1 ст. ложка рисового або яблучного  оцту

1 ст. ложка гірчиці дижонської

2 ст. ложки винного сиропу 

Замочуємо звечора кеш'ю у холодній воді. Вранці зливаємо воду, додаємо мірін, оцет, лимонний сік, вершки, сіль та гірчицю. Заливаємо теплою кип'яченою водою та збиваємо у блендері до кремоподібної маси без грудочок. Натираємо на великій терці або ріжемо кубиками редиску, огірки та варену картоплю. Кріп очищаємо від гілочок і дрібно нарізаємо. Змішуємо всі інгредієнти і ставимо у холодильник на 2 години.

Баклажани з печерицями

Що потрібно? Печериці:150 г, Баклажан:300 г, Цибуля:1 шт., Часник:3 зуб., Петрушка:1 пуч., Соняшникова олія:3 ст. л.Ж Зелена цибуля:1 пуч., Сіль:за смаком, Чорний перець (мелений):за смаком

Потрібно баклажани порізати на середні кубики. Багатьом не подобається, як гірчить шкірка приготованих баклажанів. Так що її можна зрізати. Тільки врахуйте, що корисні властивості баклажанів саме в шкірці.Баклажани з печерицями: покроковий рецепт

На розігрітій сковороді з соняшниковою олією обсмажуйте баклажани до золотистого кольору приблизно 15 хвилин.Баклажани з печерицями: покроковий рецепт

 

Тепер  наріжте гриби (не дрібно) і відправте на сковороду до баклажанів на 1-2 хвилини.

 

Посоліть і поперчіть баклажани з печерицями за смаком. Тушкуйте овочі ще 2 хвилини.

Почистіть часник і ріпчасту цибулю. Часник роздушіть плоскою стороною ножа, а цибулю поріжте кубиками. Тепер всю цю красу додайте до баклажанів і все перемішайте. Залиште овочі на сковороді ще на пару хвилин, щоб цибуля стала прозорою.

 

Найприємніше — посипати теплий запашний салат нарізаною свіжою зеленню. Так що не шкодуйте петрушки та зеленої цибулі. Приємного апетиту.

Опубліковано: 3.07.2020

gallery/5caa0071b21e2755df0a21698fc67dd0
Реклама:
Котлети з білої квасолі

300 грам фасолі,

120 г рису, морква,

цибулина,

сіль,

перець,

олія рослинна.

 

1. Квасолю на ніч замочіть.
2 В окремих каструлях зваріть рис(20 хв) та квасоля(45хв)
3. Моркву й цибулю натріть на терці або в блендері.
4. Зварену квасолю теж в блендер, щоб була як паштет.
5. Все змішайте, руками перемніть.
6. Смажте до золотистої скоринки. Смачного!

gallery/ggrthrhrh