gallery/free_horizontal_on_white_олролby_logaster

       Чи не кожен 2-й бачив цей мультик, цікаво скоштувати страву, якою найприскіпливіший критик смакував щодня!  Ще й сезон вро-жаю спонукає до приготувань.

Що потрібно?

3-4 помідорки, 1 баклажан, 1 молодий кабачок. 1 цибуля, 3 зубчика часничка, розмарин, кінза,  свіжа петрушка й базилік, сіль, перець, оливкова олія.

Приготування:

Духову шафу розігріти до 180 °C.

Форму змастити маслом, все тоненько нарізати і  по черзі викладати (як на фото), посипаючи приправами.
30 хвилин запікати з фольгою, потім зняти її і ще 15-20 хвилин.

Уммм, смакота.

Рататуй (класичний)

gallery/402027b373fc5fa85b02f5af6bd76c2c
gallery/402027b373fc5fa85b02f5af6bd76c2c

Рататуй (класичний)

Опубліковано: 2.08.2019 Автор: Hluzd ©